Ethereum Nedir, Bu Saaten Sonra Alınır Mı?

 


  Ethereum, ERC-20 kod sistemi ile sayısız kripto paranın altyapısını ile bir çok kripto oyunu oluşturan merkeziyetsiz ve açık kaynak kodlu bir blok zinciridir. 
Bitcoin'den sonra en büyük piyasa değerine sahip ikinci kripto koindir. Bu kod sistemine ait ana para birimi ether'dir.(ETH)

Ethereum Madenciliği mümkün mü?

Günümüzde halen mümkün ve en iyi Nvdia kartları ile yapılan bu madencilik için geç kalmış sayılmazsınız ancak Türkiye şartlarında elektrik fiyatları düşünülünce kardan çok zarar yazacaktır. İlla bu işe gireceğim derseniz en az 4 GB video ramine sahip bir ekran kartına ihtiyacını var ve en az adls internet bağlantısı gerekli. LOL miner veya Binance üzerinden kazım yapılır, tek yapmanız gereken binance veya lol minera girip çalıştırmak tabiki öncesinde buralardan üyelik almış olmanız lazım, kazdıklarınız direkt hesabınıza gerçek zamanlı olarak yatırılır.

Peki medenciliği pas geçip Ethereum trading işine girilir mi onun üzerinde duralım. Ethereum'a bakınca taş gibi sağlam bir koin olarak karşımıza çıkıyor ve proje kadar sağlam bir ath geçmişi var. (ath = bir koinin çıktığı en büyük fiyat) Geçmiş fiyatlara bakınca bu fiyatlardan alınır gibi duruyor fakat Bitcoin lokomotifinin biraz daha sallantıda olduğu düşülünce ethereum almak için biraz sabırlı olmak gerektiği görülüyor. 

Ethereum temelli oyunlarına el atılır mı?

Şuan halihazır Axis İnfinity adlı oyun revaçta fakat gitgide popülerliğini kaybetti, şuan bu oyuna girmek pek akıl karı durmuyor çünkü oturmuş bir balina kitlesi var, onlar ile mücadele etmek zor, çok para ile girmek için geç kalınmış gibi duruyor. Diğer oyun projeleri arasında tutmuş herhangi bir proje pek yok gibi o yüzden ethereum ağından çalışan herhangi bir oyuna girmek şu sıralar uzak olsun. 

Yorumlar