Geleceğin 10 Kripto Parası

 


Gelecekte hangi kripto paralar hayatta kalacak ve sahiplerini zengin edecek işte size liste.

1- Bitcoin : Blockchain dünyasının atası olduğu ve çok viral bir yapıya ulaşıp, Amerika'da menkul kıymet olarak değer gördüğü için, ölmez öldürmez. 

2- Ethereum : Bitcoin'nin açtığı yolda eksiklerini görerek tam bir kripto dünya yaratan ve ağında bir çok oyun ve ödeme sistemi olduğu için gezegenden silinmesi çok zor. 

3- Ripple : Tam bir kara para kaçırma aracıdır, ayriyeten insalara bir yerden bir yere çok çoj ucuza ve hızlı şekilde para aktarma işi yapıyor. Abd'deki mahkemesi bu koini shutdown etmez ise ki bu çok zor, ömürlük bir koin fakat şunu da unutmayın öyle 5-6 dolara gelmez, gelemez. 

4- BNB : Binance platformunda iş yapan bir koin olması bir kenara kripto oyunlara ETH'den daha az maliyetli çalışma platformu sunuyor o yüzden Binance batmadıkça bu koine hiçbişiy olmaz. 

5- Solano : şu sıralar kötü düştü ama Ethereum gibi bir koin arıyorsanız ve henüz fiyatlanmasını tam olarak yapmamış olan bir koindir. Teknik hatalar yapmaz ise kesinlikle ilerleyen zamanlarda yürüyecektir. 

6- Litecoin : Kendisi Blockchain atalarındandır ve BTC gibi üretimi vardır eski toprak olduğu için ve arzı orantılı gittiği için evladiyelik diyebiliriz. 

7- Stellar : Bir para gönderme koini daha, ripple ile rakip fakat daha iyisi diyebiliriz, bu koin de öyle büyük fiyatlara çıkmaz ama ölmezden. 

8- Monero : Bir madencilik koinidir ve arzı her daim fiyatına darbe vurmayacak şekilde gerçekleşiyor, eski bir koin olduğu için evladiyelik bir koin daha diyebiliriz. 

9- Ethereum Classic : Ethereum un altında bir koin olmasına rağmen istikrarlı bir koindir, 10 yıl sonrada olmaya devam edecektir. 

10- ZCash : Btc gibi madencilik bazlı ve aşırı eski bir koin, gelecekte varlığını istikrarlı bir şekilde sürdürecek koinler arasında. 

Bonus olarak AAVE, gerek projeleri gerek sınırlı arzı, kesinlikle onu bir gold yapıyor, BTC eski performansına dönünce pis yükselişlerin adı olacaktır.

Tabiki klasik olarak burada yazılanlar yatırın tavsiyesi değil ama üsteki yazı benim cüzdanının bir kısmını yansıtıyor yani bilin istedim. Herkese iyi kazançlar umarım gelecekte sabırlı olanlar kazanır. 

Yorumlar