Ümit Özdağ Kimdir?


   3 mart 1961 yılında Japonya'nın başkenti Tokyo'da dünyaya gelmiş, Ümit Özdağ’ın Tokyo’da doğmasının sebebi, babası Muzaffer Özdağ’ın 27 Mayıs 1960’da gerçekleşen askeri müdahale sonrasında kurulan Milli Birlik Komitesi’nin üyelerinden birisi olmasıdır. Yazar, siyaset bilimcisi, akademisyen ve İstanbul millet vekildir. Burçin Bulur ile evlidir ve Alp adında bir çocuğu var.

  Türkiye’nin güvenliği konusunda akademik ve siyasi çalışmalarının yanında Prof. Dr ünvanlarını olan Ümit Özüdağ, Münih ve Ankara üniversitesinde okumuştur, MHP ve İyi Parti teşkilatında görev aldıktan sonra kendi partisi olan Zafer Partisini kurmuş ve şu sıralar gençlerin gözdesidir.

   Mülteci ve kaçaklar karşı tutumu ile kimi kesimlerden ırkçı, faşist ve kafatasçı söylemlere maruz kalmıştır. Siyasette tek odaklandığı nokta olan bu konu hakkında vaadettiği tek şey hepsini göndermek ve daha iyi bir Türkiye için çalışacağıdır. 

   Kendisine ait bir çok eser ve makale mevcuttur, tam listesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca kendi özel sitesi için buraya tıklayınız.

  Ümit Özdağ'ın kurduğu partinin adresi ve iletişim bilgileri:

Yorumlar