God of War Ragnarök Konusu Nedir?

 


Santa Monica Studio'nun en başarılı oyunu olan God of War'ın yeni oyunu 9 kasım 2022 tarihinde raflarda olacak, hatta ön sipariş için 15 Temmuz işaret edildi. Buarada hatırlatma Santa Monica Studio bir çok oyun yaptı 2001 den beri bu sektördeler fakat God of War dışında tutan bir yapımları yok. Hatırlar mısınız bilmem Playstation 3'teki Warhawk bunlarındı, pek tutmadı. 
God of War Ragnarök ilk oyunun bittiği yerden başlayacak. İskandinav mitolojisine ilk oyunu ile el atmıştı ama ilk oyunda bize nerdeyse hikayeden koklatmış ne Thor ne Loki ne Odin üçlüsünden hiç bir emare gösteremeden koca oyunu bitirmiş idi. Şimdi trailerdan gördüğüm kadarı ile yeni God of War'ın konusu Thor üzerinden dönecek. Thor ile efsanevi kavgalar döneceği kesin ayrıca ilk oyunda PS4 ün eskiyen donanımına takıldığı için Ps5 te eh işte kıvamında olan oyun, teknik açıdan çok gelişmiş şekilde Playstation 5 e gelecek tabiki tahmin etmesi zor olmayacak Pc içinde bir süre sonra duyurulur. Playstation 5'in fiyatı ve oyunlarının fiyatı düşünülünce sanırım bir çok kişi bilgisyar versiyonunu bekleyecek. 
Yunan mitolojisini işlediği dönemde Playstation aldıran God of War bakalım Playstation 5 in satışlarına nasıl etki edecek. Yunan mitolojisini işlediği God of war 1-2-3 halen bir klasik, oynamadıysanız Playstation konsoluna ihtiyacınız yok, emülatörler gayet sağlıklı çalışıyor. 

Yorumlar