Kadınların düştüğü 3 Kelime




Kadınlar gezenimizin en komplike canlılarıdır gibi bir söz ile başlayıp size kadınların düştüğü temelde basit ama uygulamada zor üç kelimesini vereceğim.

1- KORUMAK

Evrimsel süreçte her daim erkeklerin tarafından korunmaya "muhtaç" ihtiyaç duyan varlıklardır, mağarada yaşarken onları yırtıcılardan koruyup karnını doyurduğumuz şu döneme kadar kadınların alt psikolojilerik yönelimleri hep aynı kaldı, koruyan erkeklere hep düşerler. Kendisi silah sahibi yada uzak doğu savunma sporu öğretileri bilen bir kadın bile koruma vaadini sunan erkeğe karşı koyamaz.

2- GÜVEN 

Güven kadınların zor bulduğu kolay kaybettiği bir olgudur. Güven kazanmak zaman alır ama bu süreçte sözlü olarak "güven bana" dediğiniz zaman telkin yolu ile düşüş sağlanır ama dikkat edilmesi gereken şey bu güven bir kez kaybedildi mi ömür boyu işe yaramayan bir kelime haline gelir.

3- SÖZ

Söz vermek kadınları fazlaca bağlar. Evlenince sana yatlar katlar alacağım demeniz ve bunu gerçekleştirecek kapasiteniniz olmasa dahi verilen sözün verdiği motivasyon kadınların düşüşü için yeterli

Evet bu bulunmaz üç öneri ile düşüren beni bulsun ve teşşekür etsin. 😂

Yorumlar