Shiba Eternity Bomba Gibi Geldi




 Popüler ‘meme coin’ Shiba Inu tarafından geliştirilen ve uzun süren bekleyişin ardından 6 Ekim tarihinde yayınlanan mobil Shiba Eternity oyunu, Apple’ın uygulama mağazası App Store’daki “Kart Oyunları” kategorisinde birinci sıraya yerleşti. Shiba Inu ekosisteminin kurucusu Shythoshi Kusama, yaşanan gelişmeyi “büyük bir başarı” olarak nitelendirdi. Kusama ayrıca, popüler kart oyunu Hearthstone’un aynı başarıya ulaşmasının yıllar aldığını hatırlattı.

İlk kez 2014 yılında piyasaya sürülen dijital kart oyunu Hearthstone, 2018’de 100 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştı. Kusama, Shiba Inu’nun mobil kart oyunu Shiba Eternity’nin şimdiden Hearthstone ile sağlam bir rekabet içerisinde olduğuna işaret etti. 

Kusama tarafından paylaşılan diğer bilgilere göre; Shiba Eternity oyunu, yakın zamanda bir büyük güncelleme daha alacak. Söz konusu güncelleme, oyuna bir oyuncu kılavuzu ekleyecek. Kılavuz, oyunun nasıl oynanacağına ve oyun içi öğelere dair tüm bilgileri içerecek. Güncel olarak oyunu çok sayıda oyuncu için ölçeklendirmeye yönelik çözümlere odaklanan geliştirici ekip, uzun vadede Shiba Eternity'ye çok sayıda güncelleme ekleyecek.  



Merhaba, ben Serhat bu blog sayfasında kendi dünya görüşümü, bilgilerimi ve deneyimlerimi sizlere yazı veya podcast (yakında) yoluyla sunmaya çalışıyorum.

Yorumlar